Hotel ”Dobru”

Titlu reclama: Hotel ”Dobru”

Website: http://

Descriere:
TEL./FAX: 0234-348.475 ;0758.254.192

PREZENTAREA COMPLEXULUI HOTELIER “DOBRU”
DIN STATIUNEA SLANIC-MOLDOVA

COMPLEXUL HOTELIER “DOBRU” este situat in statiunea Slanic-Moldova aflata la o altitudine de 530 m.,pe versantul estic al Carpatilor Rasariteni,intr-o depresiune strabatuta de Paraul Slanic.
Localitatea Slanic –Moldova este atestata documentar din anul 1755, primul izvor de apa minerala a fost descoperit in anul 1800 de catre Serdarul Mihai Spiridon,in timpul unei vanatori de ursi in padurile Slanicului.Ulterior ,in 1807 au fost descoperite si alte izvoare de ape minerale.
In 1827 a fost construit primul stabiliment balnear unde boierii moldoveni veneau sa faca bai.Acest stabiliment a fost distrus in timpul Primului Razboi Mondial si ulterior reconstruit.
In scurt timp izvoarele minerale din Slanic Moldova au devenit cunoscute si cautate,iar in 1832 au fost efectuate primele analize chimice ale acestor ape.
COMPLEXUL HOTELIER DOBRU, fosta vila a P.C.R. folosita in mod special de cuplul Ceausescu pentru cazul deplasarilor in zona pana la Revolutia din Decembrie 1989, a fost renovat si marit ca structura in anul 2007.
Actualmente HOTEL DOBRU impresioneaza prin monumentalitatea sa ,fiid amplasat pe o stanca abrupta a muntelui ,construit “in scari” avand o conformatie unica pe Valea Slanicului ce ofera o vedere de exceptie asupra fatadei chiar din interior .Varuit in culori calde , cu o geometrie atent proiectata ,HOTELUL DOBRU se integreaza intr-un mod armonios si placut in peisajul montan , oferind un ridicat nivel de intimizare datorita amplasamentului retras ,linistit si ferit de privirile indiscrete.
In prezent dispune de 43 camere elegante si comode cu :baie ,televizor,minibar si balcon ,de unde se pot admira superbele peisaje din jurul hotelului nostru,terase unde se pot servi mic-dejunul si cina ,admirand apusul si spatiile verzi.
Oferta de primire a COMPLEXULUI HOTELIER DOBRU cuprinde multiple servicii: sala de fitness,sauna ,internet-point, 2 sali de restaurant(fumatori-nefumatori),bar de zi ,sala de conferinta cu o capacitate de 50 de locuri, spatiu verde pentru plimbari si odihna ,oportunitatea de a ajunge pe jos in 10 minute de la hotelul nostru la cele peste 20 de izvoare de apa minerala utilizate la indicatiile medicului in scopuri curative sau pur si simlplu o plimbare in aer liber, parcare ampla si monitorizata video.
Excursii si drumetii organizate la Chei,in Sanatoriul din Mina Salina,Monumentul Eroilor si Manastirea de pe Muntele Magura,la stanele de pe Muntele Pufu, Cascada,Vf.Sandru(1641m.) sau Vf.Nemira(1649m.) etc..
De la personalul nostru ,oaspetii COMPLEXULUI HOTELIR DOBRU pot obtine informatii cu lux de amanunte despre Statiunea Slanic-Moldova si orasul Tg.-Ocna,privind istoria ,evenimentele religioase si civile ,monumente si itinerarii turistice .
Acest scurt istoric al Statiunii Slanic-Moldova impreuna cu minima descriere a Complexului Hotelier Dobru are drept scop atragerea atentiei dvs. pentru variatele oportunitati ,pentru clientii single sau grupuri ce organizeaza excursii in Statiunea Slanic-Moldova cu costuri mult mai convenabile fata de alte structuri similare.
Accesul spre Complxul Hotelier Dobru se poate efectua : de la ONESTI sau MIERCUREA –CIUC LA TG.-OCNA,pe DN 12A;de la BACAU sau BRASOV pe DN 11 pana la ONESTI,apoi TG-OCNA-SLANIC MOLDOVA ,pe DN 12B;
GARA SALINA din TG.-OCNA pe linia ADJUD-CICEU, apoi cursa auto pana in autogara din SLANIC MOLDOVA.

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: