Centru de Afaceri „Oltenia Business Center”

Titlu reclama: Centru de Afaceri „Oltenia Business Center”

Website: http://www.centruafacerioltenia.ro

Descriere: OLTENIA BUSINESS CENTER

„Oltenia Business Center” reprezinta cel mai modern si nou centru de afaceri din regiunea Olteniei, punand la dispozitia firmelor spatiii moderne pentru desfasurarea evenimentelor mici dar si grandioase, integrate cu o paleta larga de servicii business-corporate. Tot complexul este desfasurat astfel:

PARTER – Spatiul general de la parter are ca functiune specifica organizarea de expozitii permanente, amplasare de birouri diverse, spatii logistica si organizare, lobby clienti, precum si un hol de acces cu receptie pentru intreg centrul de afaceri.
ETAJ 1 – SALI DE CONFERINTE – In cele doua sali de conferinte gazduim evenimente, prezentari, traininguri pentru firme si organizatii din absolut toate domeniile. In viitor in salile de conferinte vom avea traineri de renume pentru a oferi instruire de calitate, pentru a aduce un plus de valoare societatii si mediului de afaceri.
Se pot organiza evenimente pentru 60–100 de persoane, iar prin strangerea peretilor despartitori amovibili si reamplasarea mobilierului se poate obtine un spatiu pentru 250 persoane.
Salile sunt dotate multi–media complet (ecrane proiecte, videoproiectoare, sonorizare, tv), sistem de climatizare, ventilare prin aport de aer proaspat preparat la temperatura controlata.
Va asteptam cu sugestii prin contactarea echipei de relatii publice, careia ii puteti cere recomandari sau sa-i solicitati rezervari pentru sala de conferinta care se potriveste evenimentului vostru.

ORGANIZARE EVENIMENTE – Asiguram desfasurarea evenimentelor in mod integrat pornind de la transport, cazare, catering, coffee-break, cine festive la restaurant, sesiune foto, video, receptii, cocktail-uri dar si campionate de sah sau diverse conferinte, activitati ce tin de „fitness-ul mental“. Pe langa activitatea din cadrul centrului unde puteti sa folositi si baza sportiva pentru deconectare, putem organiza si circuite turistice in zona, fiind recunoscuti pentru potentialul turistic aferent zonei Valcea, Gorj, Sibiu .

TERENURI DE SPORT – De ce si terenuri sport in cadrul unui centru de afaceri ? Pentru ca s-a dorit a se face o legatura intre agerimea mentala si vitalitatea fizica conform principiului “minte sanatoasa in corp sanatos“.
In prezent exista un teren de tenis si un teren de mini-fotbal cu gazon artificial de cea mai inalta calitate, cu vestiare, dusuri, terasa, terenuri ce pot fi inchiriate de catre firme sau persoane fizice, insa putem gazdui de asemenea si diverse competitii sportive.

Denisa Gherghina, PR Manager

NIVA S.R.L., Rm. Valcea
Bulevard Dem Radulescu nr. 32
Mobil: 0758.117717, Tel./Fax: 0350.809415
denisa.gherghina@centruafacerioltenia.ro
www.centruafacerioltenia.ro

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: