Hanna Instruments

Titlu reclama: Hanna Instruments

Website: http://www.hannainst.ro

Descriere: Înfiinţată în 1978, Hanna Instruments a devenit lider mondial în producţia de aparatură analitică, dezvoltându-se continuu şi având în acest moment peste 35 de reprezentanţe comerciale pe toate continentele.
Hanna Instruments este furnizor de instrumente pentru diverse aplicaţii în: industrie, laboratoare, tratarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, industria alimentară, piscine, piscicultură, instalaţii de încalzire şi răcire.
Dintre avantajele pe care existenţa filialei Hanna Instruments România le are pentru piaţa românească amintim: termene de livrare scurte, asistenţă tehnică promptă, piese de schimb pentru aparatele în garanţie şi post-garanţie, cursuri de pregatire şi perfecţionare pentru utilizatori.
Din dorinţa de a păstra un înalt nivel al calităţii produselor sale, Hanna Instruments asigură proiectarea şi producţia în unităţile proprii, inclusiv în cea din România. Produsele Hanna Instruments sunt realizate într-o largă varietate constructivă şi aplicativă, de la simple testere până la aparatură pentru laborator şi controlul proceselor industriale.

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: