Penetron Romania – hidroizolatii

CERETI O COTATIE DE PRET
Pentru informatii legate de Sistemul Penetron sau pentru alegerea solutiei tehnice optime pentru proiectul dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati. Daca lucrarea este in faza de proiect, solutiile noastre va pot aduce economii importante si garantia unor lucrari durabile.

Din Sistemul Penetron fac parte materiale speciale de hidroizolare – impermeabilizare pe baza de cristale active, fiind solutii durabile cu proba timpului de cel putin 40 de ani, cu aplicare direct in masa betonului sau cu aplicare prin pensulare din interiorul sau exteriorul suprafetei ce urmeaza a fi tratata. Cristalele active pe baza de Calciu si Aluminiu ajung la o penetrare in timp de pana la un metru in contact cu apa, autorepara fisuri de pana la 0,4 mm ,pe suprafete cu presiune hidrostatica ridicata. Dupa aplicarea materialelor Penetron ,cristalele raman pe viata in structura tratata, fiind parte integranta a masei din beton tratata.

Pe langa sistemul Penetron prin cristale active de impermeabilizare, se gasesc si alte tipuri de materiale speciale precum: mortare hidroizolante cu polimeri modificati, epoxy, poliuretane, aditivi pentru beton si mortare, bariera de vapori pentru pardoseli .

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: