Promovare gratuita

Promocard va ofera publicitate gratuita online pentru site-ul tau.
Pentru a beneficia de serviciile noastre va rugam sa completati formularul de la adresa: Formular promovare, care sa contina o imagine (dimensiune = 200 x 168 px), in format .jpg, .png sau .gif, impreuna cu adresa web si o descriere a site-ului dvs.

Reclama dvs. va fi inclusa in portal in cel mai scurt timp posibil.

Daca doriti publicitate in sectiunea destinata site-urilor partenere, trebuie sa includeti in paginile site-ului dvs. codul de mai jos:

HTML:

Dupa inserarea codului in site-ul propriu va trebui sa ne transmiteti un mesaj cu adresa web unde a fost inserat, pentru a putea verifica codul. Site-ul dvs. va fi promovat in sectiunea site-urilor partenere.

Pentru publicitate platita va rugam sa ne contactati prin e-mail.

* nu se accepta site-uri care contin materiale protejate prin drepturi de autor, materiale amenintatoare sau obscene, continut pentru adulti sau materiale protejate de secrete de marca sau de vreun alt statut si orice alte materiale care incalca legile in vigoare.

* Promocard nu este raspunzator sub nicio forma cu privire la continutul site-urilor promovate. Promocard.ro insereaza reclama gratuita in cadrul portalului in baza solicitarilor primite online si isi rezerva dreptul de a refuza orice reclama care nu respecta conditiile enumerate mai sus.

%d blogeri au apreciat: