Reparatii Calculatoare Iasi

Titlu reclama: Reparatii Calculatoare Iasi

Website: http://www.reparacalculator.com

Descriere: Reparatii calculatoare / laptop, configurare, instalare sistem de operare (WINDOWS, LINUX), routere. OPTIMIZARE SISTEM. Instalare programe, devirusare, mentenanta, schimbare piese, recuperare date, partitii sterse. Upgrade componente, implementare firewall, antivirus. Interventii remote sau la domiciliu. Situatiile descrise mai sus sunt doar o mica parte a lucrurilor la care ne pricem si pe care le putem rezolva.

*** OFERTE PERSONALIZATE PENTRU FIRME SI COMPANII SAU PF CU MAI MULTE SISTEME ***

Nu ai timp liber în cursul săptămânii să apelezi la un specialist în service de calculatoare? Sună la noi, chiar şi în weekend!

Prietenul tau, calculatorul, are probleme, e invadat de virusi sau programe nedorite? Nu iti mai porneste, isi da singur restart, nu poti sa scoti nimic la imprimanta, nu ai imagine pe monitor, nu poti sa intri pe internet, ti se blocheaza calculatorul sau laptopul , nu vezi reteaua? Instalare softuri, programe, antivirus, montare si depanare calculatoare si laptop-uri, instalare scanner, partitionari HDD ( hard-disk), imprimanta, router, reparatii conexiuni la internet, instalare drivere pentru calculatoare sau laptopuri, programele aferente bunei functionari a PC-ului sau a laptopului, protectie antivirus, configurare retea LAN sau wireless, etc.

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: