Scaune de birou de prima clasa

Cand compania in care lucram si-a mutat sediul intr-o cladire mare, de birouri, aveam acolo tot ce ne doream, inclusiv mobilierul visat: aveam, in sfarsit un scaun de birou, din piele. Era reglabil, ma puteam da huta pe el, hehehe, adica totul era asa cum imi dorisem. E drept ca eu eram director general pe atunci, si hotarasem eu cam pe unde sa ne mutam. Adica, cine imparte parte isi cam face, nu..?

Alesesem o cladire de birouri cu mobilier deja aranjat, dar nu orice fel de mobilier: ci unul de lux. Si culmea, nu plateam mai mult decat ar fi trebuit, ci la fel cat am fi platit pe o alta cladire, putin mai departe de aceasta, dar fara nimic inauntru. Scaunele de birou erau, intr-adevar, atractia angajatilor. Pielea era naturala, faptul ca erau reglabile ne faceau pe toti sa ne simtim confortabil, in concluzie puteam munci fara sa simtim ca muncim. Munceam dar ne simteam aproape ca acasa.

Pauzele de masa, tot in scaunul de birou

Ne intream ce urma sa facem in pauzele de masa. Unii mai plecau afara, insa multi ramaneam sa ne intindem efectiv pe scaunele de birou proprii, si ne simteam ca intr-un sezlong, la soare, la malul marii. Na ca iar am adus vorba despre mare…si iar ma gandesc numai la nisip, la valuri, la soarele de dimineata, la apus… Mi-e dor de vacanta. Dar totusi cand vad ce bine imi este la birou, nu imi mai este chiar asa amar. Si confortul pe care il am la birou chiar ma face sa trec zilele cu mai multe zambete pe chip.

Colegii de la alte departmente, nu imi place sa le spun subalterni, la fel isi petrece pauzele: in scaunul de birou propriu, cu o cafea sau un croissant in masa, balanganindu-se de parca ar fi fost intr-un hamac. Vazusem niste hamace de vanzare undeva la un magazin de specialitate…hmm..sa cumpar pentru pauzele petrecute la birou..? Sau angajatii ar putea spune ca deja sunt prea extravaganta? Desi tot pentru ei as face-o…tocmai ca sa se simta bine.

Scaune de birou impresionante

Am avut de ales, pentru cateva birouri care nu fusesera totusi mobilate, cateva scaune de birou, evident ca mi-ar fi placut sa gasesc ceva identic cu ce aveam toti ceilalti… Nu gaseam din pacate. Tot ce gaseam ori erau prea mari, absolut impresionante, si asta dadea o senzatie de discomfort celor care ar fi stat in fata celui ce urma sa il foloseasca, ori erau prea mici si deloc reglabile.

Pana la urma, dupa indelungi cautari, am gasit la un hipermarket, exact unde nu ma mai asteptam, cateva modele de scaune de birou, din piele, reglabile, si ce este cel mai important, se puteau balangani. Evident asta a fost bucuria angajatilor ce urmau sa munceasca in acele birouri inca “nelocuite”. Eu cred ca am fost un director bun, m-am gandit poate prea mult la confortul angajatilor, asta in detrimentul relatiei de business. Dar, cine stie? Poate ca nu e foarte rau nici asa…
Visit W3Schoolswww.Scaune-online.ro

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: