Scoala de soferi Galati

Titlu reclama: Scoala de soferi Galati

Website: http://www.scolidesoferi.aaz.ro

Descriere: Scoala de soferi din Galati are cea mai convenabila oferta de scolarizare pentru ca dumneavoastra sa deveniti posesor de permis de conducere auto categoria B.

Pentru studiul individual, pe site-ul nostru gasiti materialele necesare privind circulatia rutiera : OUG 195/2002 actualizata, Regulamentul de aplicare, indicatoare rutiere explicate, marcaje rutiere, notiuni de mecanica si de conduita preventiva, conducere ecologica, masuri de prim ajutor. Pentru verificarea cunostintelor va recomandam rezolvarea de chestionare postate de politia rutiera pe site-ul www.drpciv.ro care constituie baza de intrebari pentru examen permis de conducere auto .

Pregatirea practica se desfasoara pe autoturisme Logan. Programarea orelor de circulatie rutiera se face de comun acord avand in vedere si timpul de care dispuneti dumneavoastra.

OFERTE DE SCOLARIZARE

1. OFERTA STANDARD !

Efectuam inscrieri la pretul de 680 lei pentru seria care va incepe pregatirea in luna aprilie 2010. Plata se poate face in rate. In pret este inclus si pretul combustibilului.

2. OFERTA REDOBANDIRE !

Daca printr-o intamplare nefericita vi s-a anulat permisul de conducere, pentru scolarizare in vederea redobandirii acestuia, practicam un pret avantajos, negociabil .

3. OFERTA PENTRU PERSOANELE CARE DETIN PERMIS DE CONDUCERE !

Daca ati obtinut permisul de mai mult timp si in prezent nu stapaniti bine conducerea autovehiculelor din categoria B, efectuam ore de acomodare pe autoturism Dacia Logan. Pret avantajos.

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: