Termeni si conditii

Utilizatorii site-ului http://promocard.ro sunt de acord să respecte următorul regulament si sunt responsabili în fata legii cu privire la continutul reclamelor adăugate.

1. Este interzisă adăugarea de anunturi al căror continut nu are legatură cu rubrica respectivă.
2. Este interzisă publicarea anunturilor care au continut politic, discriminatoriu sau ofensator.
3. Este interzisă scrierea anunturilor cu majuscule sau folosirea de simboluri pentru a evidentia anunturile. Pentru promovare prin bannere, linkuri, oferte ale companiilor, vă rugăm să ne contactati pentru detalii folosind pagina de contact.
4. Este interzisă publicarea de site-uri cu anunțuri de vânzare sau cumpărare a cd-urilor sau dvd-urilor pirat, a produselor ce se supun legii drepturilor de autor.
5. Este interzisă publicarea de site-uri cu continut pornografic, vulgar sau care ofera servicii ilicite.
7. Este interzisă adăugarea aceluiasi anunt de mai multe ori. Toate anunturile duplicat vor fi sterse fără nici un avertisment prealabil.
Toate anunturile care nu respectă regulile de mai sus vor fi sterse fară nici un avertisment prealabil. Pentru orice nelamuriri, intrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactati folosind pagina de contact.

Descrierea serviciului

SC MYWEBPRO SRL, administreaza aceasta pagina web, care ofera proprietarilor de site-uri posibilitatea de a-si promova gratuit sau contra cost site-ul propriu.

Publicarea anunturilor publicitare

Pentru publicarea reclamei dvs. pe site-ul Promocard, este necesar sa completati formularul de promovare. Este obligatoriu ca informatiile oferite sa fie corecte si complete.
Promocard isi rezerva dreptul de a va suspenda sau refuza publicarea reclamelor pe Promocard in cazul in care descopera ca ati oferit informatii eronate, false sau tendentioase in timpul inregistrarii.

Politica de confidentialitate

Orice informatie oferita de dumneavoastra va beneficia de confidentialitate totala, cu exceptia cazurilor in care divulgarea informatiilor este necesara pentru a respecta legea si procedurile judiciare. Nu vom divulga catre terte parti informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii de contact a site-ului.

Continut

Utilizatorii serviciului sunt in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor proprii si suporta consecintele acestora. Promocard nu controleaza, ci doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul paginii web si, astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

Reclamele publicitare aparute pe site-ul Promocard sunt proprietatea sc Mywebpro srl. Preluarea si republicarea reclamelor – atat online cat si in alta forma – se poate face numai cu acordul scris al sc Mywebpro srl.

Promocard isi rezerva dreptul de a refuza publicarea reclamelor, din initiativa sa exclusiva, utilizatorilor care incalca regulile mentionate mai jos. Utilizatorii serviciilor oferite de Promocard sunt de acord:

a) Sa nu inscrie de mai multe ori, simultan, aceasi reclama, chiar si sub forme diferite;
b) Sa adauge reclame numai in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, sa adauge reclame in categoria ”Promocard”;
c) Sa nu adauge reclame sau alt tip de mesaje cu continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau sunt in alt mod ofensatoare;
d) Sa nu falsifice datele de identificare, sau sa le manipuleze in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul paginii web;
e) Sa nu transmita continut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) Sa nu transmita continut care incalca patente sau marci protejate, secrete comerciale, drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
g) Sa nu transmita continut care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatii;
h) Sa nu colecteze sau depoziteze date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor paginii web;
i) Sa nu sa se inregistreze sub mai multe nume de utilizator in cadrul paginii web.
j) Sa nu promoveze pagini web care contin anunturi cu privire la servicii de chiromanţie/ghicitoare, promovare de câştiguri de la distanţă prin intermediul internetului (de genul vizitează site-uri şi câştigi din clickuri), câştiguri din scheme piramidale, etc.
k) Promocard va expedia prin sistemul propriu de newsletter mesaje promotionale catre clientii care au beneficiat de serviciile de promovare in cadrul portalului si catre orice alte adrese de e-mail inscrise la newsletter-ul Promocard. Expedierea mesajelor se va face cu o cadenta de maxim 2 ori pe luna.

In cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul Promocard, comportamente vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, Promocard isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra.
Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea anunţului.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă blocarea accesului la site-ul Promocard (banare).

Modificari si incetari ale serviciului

Sc Mywebpro srl isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte), cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Sc Mywebpro srl nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. Sc Mywebpro srl poate bloca contul sau inceta oferirea serviciilor, poate sterge sau dezactiva orice continut din cadrul serviciilor, in cazul in care considera ca un utilizator a violat sau nu a actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si conditiilor.

Despagubiri

Pentru toate pagubele cauzate firmei Sc Mywebpro srl sau altor terte parti prin folosirea inadecvata a serviciilor paginii web Promocard, incalcarea Termenilor si conditiilor sau a drepturilor unei terte persoane, va obligati sa suportati plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.

Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor paginii web se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. b) Sc Mywebpro srl nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea paginii web si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul paginii web va satisface toate cerintele; (v) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Sc Mywebpro srl poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati paginii web sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Acord

Prin folosirea site-ului Promocard (vizitarea sau utilizarea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu „Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Promocard sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul directorului web Promocard.

Puteti semnala incalcarea acestor reguli la adresa contact @ promocard.ro

%d blogeri au apreciat: