Theta Healing cu Cristina Hlusak

Cristina Hlusak s-a dedicat de-alungul anilor călăuzirii şi sprijinirii dezvoltării personale şi spirituale, cu mult entuziasm. Astăzi, ca formator profesional în diverse terapii complementare și alternative, cariera sa urmează o cale complet diferită, oferind numeroase căi de îmbunătăţire a vieţii oamenilor. Cristina Hlusak a călătorit mulți ani, în multe țări. Este fondatoarea firmei NATURAL LIVING TREE™ cu sediul în Las Vegas SUA, translatoare pentru limbile engleză, italiană şi română, şi unul dintre coordonatorii multor evenimente și conferințe.

Cristina G Hlusak aplică tehnicile Theta Healing încă de când, în Idaho Falls SUA, nu exista o carte Theta Healing, nu exista nici un manual Theta Healing, nu exista un website Theta Healing, nu exista o carte de vizită Theta Healing și nu exista numele Theta Healing. Pe atunci tehnicile Theta Healing, se numeau Orion Techniques.

Astăzi, tehnicile Theta Healing au crescut mult și în România și în întreaga lume. Ca Reprezentant Theta Healing în România din 2008, Cristina G Hlusak este în permanență în contact cu toți Reprezentanții Theta Healing în lume, cu care împărtășesc experiențele de viață din diferite colțuri ale lumii.

Cristina G Hlusak, Maesteu ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing® din 2008 a adus în țară tehnicile Theta Healing.

Cristina G Hlusak a făcut parte din prima grupă din lume care a obținut titlul de Maestru ThetaHealing® cu Certificat în Științe ThetaHealing®, în 2009. Acest certificat a fost obținut de Cristina G Hlusak prin ani de zile de studiu la Institutul ThetaHealing® THInK® din Idaho Falls, SUA, prin dedicație, disciplină, devotament, și prin mii și mii de ședințe oferite miilor de suflete în căutarea multor răspunsuri.

De asemenea, ai putea dori...

%d blogeri au apreciat: